Zašto dati glas HDZ-u i koalicijskim partnerima u općini Plitvička jezera?

U  predizbornu kampanju uoči predstojećih izbora uključili su se mnogi, pri čemu se posebno ističu nestranački ljudi, ugledni poduzetnici i humanisti. Bez velikih pompi oni su se javno deklarirali u smislu potpore. U općini Plitvička jezera znakovita je potpora HDZ-u i koalicijskim partnerima. Na web-u aktualnog načelnika Općine Plitvička Jezera Borisa Luketića potpore stižu sa svih strana. Izdvojimo neke.

Željko Orešković Macola – poduzetnik, simpatizer HDZ-a

Nastavak ispod oglasa

Zašto glasam za HDZ? Podržavam trenutnog i budućeg načelnika Borisa Luketića za načelnika Općine Plitvička Jezera zato što on hoće, trudi se, može i zna što je najbolje za boljitak ovoga područja!

Rudo Šapina – simpatizer HDZ-a

Zašto glasam za HDZ i koalicijske partnere? Zbog toga što je HDZ moja stranka i cijeli život glasam za tu stranku. Mene i moju obitelj ta stranka nikad nije iznevjerila!

Blago Sabljo – poduzetnik i simpatizer HDZ-a

Pitate me zašto glasam za HDZ? Zato što je HDZ nacionalni pokret koji ima svoju logistiku po vertikali, svoju viziju, projekte i odlične rezultate!

Koaliciji na čelu s HDZ-om potpore stižu svakodnevno. Umirovljenici pozdravljaju socijalni program Općine Plitvička Jezera jer je dokazao svoj humani cilj i nastojanja da se nekim građanima treće životne dobi život učini boljim  i dostojanstvenim. Najveća potpora ipak  su mladi ljudi koji u općini Plitvička jezera vide svoju budućnost. Načelnik Boris Luketić i njegov tim realizirali su u proteklome mandatu najveći dio projekata infrastrukture, dograđen je Dječji vrtić, pri koncu je izgradnja Kulturno-informativnog centra, zvjezdarnica…

L.O.