Zašto Franić pokušava zataškati mogući kriminal?

Da upravo tako: zašto Ante Franić pokušava zaštiti moguće kriminalne radnje često je pitanje diljem županije? Tim pitanjima što ga mnogi postavljaju ima puno logike. Naime budući je u svom intervjuu u jednim tjednim novinama iznio niz neistina, od nabrajanja raznih bolovanja, pa do iznošenja stavova u ime povjerenstva za suzbijanje korupcije,iznošenja informacija koje kako kaže on ima itd…. Da dalje ne nabrajamo on nastoji pomoći onomu koje je moguće uhvaćen sa prstima u pekmezu. Odavanjem takvih informacija šteti istrazi. Možda je mislio da će župan nasjesti na to pa odati detalalje istrage. I mi smo župana Kolića pitali isto i dobili odgovor koji ne otkriva detalje istrage a radi toga što je Franić počeo sa politikanstvom i otkrio istragu sam potvrdio da se istraga provodi.

Zašto je Franića toliko razbjesnilo otkrivanje kriminala  ???

Nastavak ispod oglasa

Pitanje je samo radi li on to namjerno i je li na koji način povezan sa onimam koji znaju o čemu se radi ili možda sam u tome  mogućem kriminalu  ima prste. Ne piše mu se dobro ili ako je znao i štitio ili ako je na bilo koji način povezan sa mogućim kriminalom. Navodno kako se priča u javnosti u USKOK-u su zadovoljni postupanjem župana Kolića, a negoduju kada se u sve iz politikanstskoh razloga upleo Ante Franić. Pravo je pitanje zašto se Franić ponaša kao bjesan pas nakon što je župan  mogući kriminal prosljedio DORH-u pa se postavlja pitanje jeli povezan na koji način s tim pa otkrivanjem nekih podataka želi opstruirati istragu?

Pitanje odgovornosti Franića i stranačke prijateljice zaposlene u županiji – pokreće se kaznena prijava?

Morat će odgovoriti na pitanja vjerovatno u USKOK-u od koga je dobivao informacije, a sam kaže da mu niti župan Kolić nije htio davati bilo kakve informacije o tom slučaju koji je župan prijavio nadležnim institucijama. Ima li istine da određene informacije kršeći zakon kako se u kuolarima navodi da je jedna zaposlenica u Županiji koja je i njegova bliska stranačka prijateljica. Navodno se sprema i expertni tim koji priprema ozbiljnu tužbu protiv Franića i nepoznate osobe. Vrijeme će pokazati zašto je na taj način Franić htio otežati istragu koja je očito dobro krenula do Franićevog politikanstva. Navodno se i DORH i USKOK zainteresirao za Franića? Priča se iz njegovog kruga za koje on misli da su mu prijatelji da to nebi bilo iznanađenje zbog poslova u Franićevoj prošlosti..

L. O.