Zašto Ernest Petry gubi živce?

Ne znamo čemu nervoza gospodine Petry, za sve što smo iznesli u našem komentaru sigurni smo, a vi to svojom nervozom potvrđujete da je istina. Vi, umjesto da se bavite razvojnim programom HEP-a, opsjednuti ste raznoraznim UDBA-ma, komunistima, a za to optužujete druge ljude bez ikakvih argumenata.

Pretpostavljamo da se to odnosilo na urednika našeg portala, dakle za razliku od vas, a to je samo zbog godina on nije mogao biti niti komunista, niti udbaš. Da vas podsjetim, toliko bi trebali znati da se članom omladine postajalo automatski sa osamnaest godina. Isto tako ste i Vi bili član te omladine.

Nastavak ispod oglasa

Ne muči Petrya, ni UDBA ni komunizam već komunistički velikan Vesna Pusić koju je slijedio

Očito je g. Petry, što je i vidljivo iz vašeg posta na Facebooku koji je objavio jedan portal da ste izgubili kontrolu i svaku mogućnost normalne komunikacije.  Je li vaš otac bio jedan od osnivača HDZ-a?

Jest, i to mu se mora priznati. Jeste li vi u to vrijeme bili aktivni, ali mladi pa niste imali nikakvu mogućnost utjecaja? I to je istina. Jeste li nakon izlaska iz HDZ-a promijenili političku boju dresa i otišli u stranku čiji je jedan od glavnih  ideologa u zadnjih 15 godina Vesna Pusić čiju ste politiku slijepo pratili ulaskom njezinu stranku. Da ste otišli u neku od pravaških stranaka bili bi vjerodostojni kada sami sebe, moramo reći degutantno hvalite. O vama neka govore drugi. Zašto niste otišli u pravašku stranku? Pa valjda je to svima jasno. Očito vam nije bitno političko opredjeljenje, već ste otišli u HNS- iz jednog jedinog razloga, a poznat je cijeloj LSŽ i vama osobno, a on je da smijenite Nikolu Šulentića i da se vas uhljebi na čelnu poziciju HEP-a.

Zašto se sramite sebe i zašto zaobilazite istinu?

Slijedeći politiku HNS-a, za prošlogodišnje uskrsne blagdane ste valjda po naputku Vesne Pusić žestoko kritizirali neke biskupe i Crkvu u Hrvata. Pa tko ste vi da sudite kao u vrijeme komunizma Crkvi u Hrvata? Ali trebalo se dodvoravati HNS-u, pa ste eto i to napravili. Da vas podsjetim, 2012. kada ste osnovali tzv. udrugu Like-Gacke i Krbave, te otišli tražiti pomoć kod predsjednika Josipovića ističući kako ćete kroz tu udrugu povlačiti velika sredstva iz EU fondova. Recite što ste po tom pitanju napravili, osim što ste još jednom HR javnosti pokazali, osim da ste slijepo pratili program HNS-a i SDP-a. I na kraju, odgovorite, hrabro što od ovoga nije istina, a mi stojimo iza svake napisane riječi.

Ernest Petry se ne bi smio pozivati na Franju Tuđmana

Tuđmana su izdali upravo oni vaši ideali, a da vas podsjetim kako ste se hvalili da ste i kućni prijatelj sa Stipom Mesićem koji je otvarao vaš privatni ured u vrijeme kada se Hrvatska zgražala njegovim morbidnim vicevima o Franji Tuđmanu. Pozivamo vas da odgovorite je li to istina. Za kraj ako se netko može pozivati na Tuđmana, to onda sigurno niste vi. Razmislite o tome da li vas najbolje karakterizira komentar na portalu Slobodnalika podno teksta u kojem blatite Crkvu u Hrvata.

L.O.