Zašto je Gospić često bez struje?

GOSPIĆ – Tokom današnjeg dana grad Gospić se nekoliko puta našao u prekidu električne energije. Brojni prekidi struje uzbunili su dio stanovništa, a na adresu portala Lika online pristigao  je veći broj upita, posebno tijekom rukometne utakmice Hrvatska-Danska. Osim što je neuobičajena pojava da županijski centar bude u mraku, česti prekidi električne energije mogu imati ozbiljne posljedice za ispravnost  kućanskih uređaja i druge tehnike.

Mnogi građani se pitaju zašto se nakon premještanja suda, ukidanja dijalize i dopisništva HTV-a Gospiću struja daje na kapaljku, podsjećajući kako su i u ratna vremena prekidi struje bili znatno manji.

Nastavak ispod oglasa

Iz HEP-a su nam potvrdili kako je jučerašnje nevrijeme glavni krivac za nestanak struje. U telefonskom priopćenju direktor Elektrolike Gospić Ernest Petry navodi kako su svi djelatnici već 24 sata raspoređeni na terenu i rade na otklanjanju prouzročene štete na vodovima.- Nastao je veliki broj kvarova i prekida što je uobičajeno za ovo vrijeme. Molimo građane za razumijevanje, poručeno je iz HEP-a. 

l.o.