Zašto portal koji uređuje Branislav Šutić laže?

Kustiću nisu dali potporu D. Lapac, Lovinac, Karlobag, Brinje, Gospić i Perušić

Jučer je na portalu Indirektno objavljeno da su pored Otočca, Senja i Novalje još neki gradski i općinski odbori HDZ-a dali potporu Marijanu Kustiću. Provjerili smo taj podatak i došli do informacija da OO HDZ Lovinac, OO HDZ Karlobag, OO HDZ Perušić, OO HDZ Donji Lapac i OO HDZ Brinje to nisu učinili.

Nastavak ispod oglasa

Posebno je zanimljivo kako Šutić putem svoga portala manipulira javnošću, pa je napisao da i Gradski odbor grada Gospića daje potporu Marijanu Kustiću. Ovo zadnje je posebno zanimljivo jer su u tijeku izbori i u niti jednom ogranku Ivica Radošević-Mačak nije pobijedio.

Svi izabrani izaslanici za Gradski odbor dali potporu dr. Milinoviću

Svi izabrani, budući članovi Gradskog odbora Gospić su dali potporu Darku Milinoviću. Zbog toga je zavladala panika pa je jučer isceniran sukob, koji je čak graničio i sa mogučnošću fizičkih obračuna, što je dr. Milinović na samom temeljnog ogranku energično spriječio.

Nije jasno zašto Šutić laže i na taj način šteti Marijanu Kustiću, a čak štoviše krši se načelno jedan član-jedan glas. To što je Povjerenstvo HDZ-a grada Gospića, ljudi koji nemaju izborni legitimitet, dalo potporu M. Kustiću samo je dovoljno mobiliziralo cijeli Gospić, a potpora novog Gradskog odbora Grada Gospića upućena je D. Milinoviću. Već sada su mu potporu dali svi izabrani na svim temeljnim ograncima. Milinović je obavio razgovor sa svim predsjednicima i nigdje nije tražio potporu jer su ovo izbori jedan član – jedan glas već je tražio da oni svojim članovima upute poruku da glasaju prema savjesti.

L.O.