U protekla 24 sata (28./29. listopada 2019. godine) na području Policijske uprave ličko-senjske evidentirana je jedna prometna nesreća, jedno narušavanje javnog reda i mira i jedna dragovoljna predaja minsko-eksplozivnih sredstava. 

Prometna nesreća je s materijalnom štetom, a dogodila se na području Gospića.

Noćas u Gornjem Vagancu, policijski službenici su prilikom redovne kontrole prometa zatekli 30-godišnjaka iz Gornjeg Vaganca kako upravlja osobnim automobilom, pod utjecajem alkohola. Vozaču je izmjerena koncentracija alkohola 2,00 g/kg

Određena mu je mjera smještanja u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja opojnog sredstva, te će protiv njega biti podnesen optužni prijedlog nadležnom sudu.

Javni red i mir

Narušavanje javnog reda i mira počinjeno je drskim ponašanjem na području Novalje, te će protiv počinitelja biti podnijet optužni prijedlog nadležnom sudu.

Dragovoljna predaja streljiva

Jučer je građanin s područja Grada Gospića dragovoljno predao pet ručnih bombi i 174 komada raznog streljiva, što je policijski službenik za protueksplozijsku zaštitu Policijske uprave ličko-senjske izuzeo i pohranio u skladište do uništenja.

L.O./PULS