Završen 2. Malonogometni memorijalni turnir “Heroji Domovinskog rata”

U sklopu obilježavanja Dana pobjede i domovinske zahvalnosti te Dana hrvatskih branitelja u Svetom Jurju, uz prigodni repertoar klape Intrade, održano je i finale 2. Memorijalnog malonogometnog turnira “Heroji Domovinskog rata”. U organizacija Grada Senja, Turističke zajednice Grada Senja, Nogometnog saveza Ličko-senjske županije te uz potporu mjesnog odbora Sv. Juraj, sportski je teren u Sv. Jurju i sinoć
bio mjesto odigravanja pravih nogometnih poslastica, a mjesna riva uz ljetni štimung klape Intrade poprište vrhunske zabave na kojoj se okupilo više od 1500 ljudi. Večer je započela žestokim okršajima derbija za treće mjesto između “St. Georga” vs. “Franka i prijatelja” rezultatom 3:3, a boljim izvođenjem šesteraca “Franka i prijatelja” pehar odlazi u Novi Vinodolski, kao i veliko finale “Geo Marina” vs. “Pedalarosa – 5:4.
Iako su glavne nagrade otišle van Senja, odlična je zabava ostala u Sv. Jurju. Nakon zatvaranja turnira, druženje se nastavilo na mjesnoj rivi gdje su u pauzi svirke klape Intrade dodijeljene nagrade najuspješnijima te pojedinačne nagrade najboljem strijelcu, igraču i golmanu.

Za najboljeg strijelca nagrađen je Denis Štefanović, najbolji golman i ove je godine Dino Jurgen, dok je nagradu za najboljeg igrača odnio Marjan Tomić. Nagradu za prvo mjesto na turniru ekipi Geo Marin dodijelio je direktor Hrvatskog nogometnog saveza za natjecanje, nogometni razvoj i infrastrukturu o stanju u nogometu i saborski zastupnik Marijan Kustić, dok su ostale nagrade dodijelili predsjednik gradskog vijeća Grada Senja Željko Tomljanović, gradonačelnik grada Senja Sanjin Rukavina, član izvršnog odbora HNS i dopredsjednik NK Nehaj Željko Biondić te predsjednica mjesnog odbora Sv. Juraj Lucija Petrovčić.

Na prepunoj mjesnoj rivi u sportskom duhu, klapskoj pjesmi, veselju, zajedništvu i ponosu slavlje se nastavilo do ranih jutarnjih sati.

L.P. / GS