Tiskovnom konferencijom završena je danas manifestacija “festival hokeja” pod nazivom “International Hockey Festival 2017. Gospić”. Zamjenica gradonačelnika Gospića Marta Grgurić zahvalila se organizatoru i svima onima koji su uveličali ovo događanje. Istaknula je kako je cilj Grada kao jednog od organizatora bio približiti najmlađim stanovnicima grada ovaj sport.

-Želio bih se zahvaliti Gradu i svim organizatorima za ovaj projekt. Ono što je bitno je da su nas posjetili gosti iz pet zemalja. Slike ovogdogađaja obišle su sve društvene mreže i portale. Ovo je jako lijepa promocija za grad i ovaj sport, kazao je, kazao je Hrvoje Abramović.

Trener katarske reprezentacije Maggid Abu-Talib također se zahvalio Gradu Gospiću na dobrodošlici i organizaciji ovog događaja.

Igor Capan, glavni tajnik Hokejskog saveza također je pohvalio organizaciju. Najavio je finalni susret na kojem su sudjelovali selekcije iz Poljske i hokejski klub Zelina.

Naslov pobjednika festivala hokeja u Gospiću pripao je ekipi Rustico Balagany, koja je s rezultatom 8:5 bila bolja od ekipe HC Zelina. Treća je bila ekipa Katara. Pehare i priznanja najboljima uručila je zamjenica gradonačelnika Grada Gospića Marta Grgurić.

L.O./N.M.