Završni trening mladih rukometašica RK „Gospić“ okupio je u školskoj sportskoj dvorani OŠ „dr. Jure Turić“ djevojčice od 2002.-2008. godište. Pod budnim okom i uz savjete trenerice Antonije Pavelić, djevojčice su kao i uvijek marljivo trenirale, zabijale golove i prošle sve ono što su ranije naučile.
-Danas smo roditeljima i Upravi kluba prezentirali naš rad, djevojčicama su podijeljena i priznanja jer se zapaža njihov sportski napredak i sve bolji angažman. Ovdje su djevojčice iz osnovnih škola s područja Ličkog Osika i Gospića. Dječake našeg kluba trenira kolega Zvonimir Zečević, rekla nam je Antonija Pavelić. Predsjednik RK „Gospić“ je Ivan Biljan koji nije krio zadovoljstvo pokazanim umijećem mladih rukometašica.
-Evidentan je veliki napredak ovih djevojčica koje potaju sve bolje. Treba istaknuti kako je RK „Gospić“ prema evidenciji prešao preko 200 stalnih članova. To su uglavnom mladi ljudi, uz sve veći udio djece. U ime kluba zahvaljujem se roditeljima što su nam ukazali veliko povjerenje da bi njihova djeca krenula u sportske vode trenirajući u RK „Gospić“. Danas su na ovome treningu mogli vidjeti velike promjene u kvaliteti i znanju koje su djevojčice pokazale na završnom treningu, zaključio je predsjednik kluba Ivan Biljan.

L.O.