Zbog korona krize na Dan županije polaganje vijenaca bez svečane sjednice

Ove godine Dan Ličko-senjske županije biti će obilježen sukladno epidemiološkoj situaciji na području cijele Republike Hrvatske pa tako  i Ličko-senjske županije. Kako doznajemo neće biti svečane sjednice Županijske skupštine, već će se Dan županije obilježiti polaganjem vijenaca u Velikom Žitniku kod Spomen doma dr. Ante Starčevića i u centru Gospića kod spomenika poginulim hrvatskim braniteljima i kod biste prvog hrvatskog  predsjednika dr. Franje Tuđmana. Komemoracije će se održati u petak, 22. svibnja od 10 sati u Velikom Žitniku, a od 10.30 u središtu Gospića. 

Sukladno naputcima Stožera civilne zaštite neće biti gostiju te će na prigodno obilježavanje Dana županije biti pozvani predsjednik i potpredsjednici Skupštine, predsjednici Klubova političkih stranaka, predsjednici Odbora  u Županijskoj skupštini, predstavnici Udruga iz Domovinskog rata  i župan ličko-senjski i njegovi zamjenici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovo je dugi put u povijesti da se neće održati svečana sjednica, prvi put zbog prijevremenih izbora, a sada zbog korona epidemije.  

L.O.