Zbog korone promjena režima rada sa strankama u Gradu Gospiću

Iako se već danima Gospićem pronosi vijest o sve izraženijem širenju korone, kao i glas kako je u Gradskoj upravi najmanje polovica zaposlenika oboljela od COVID-19, u odnosu rada sa strankama ništa se nije mijenjalo.

S nekoliko dana zakašnjenja tek je danas iz Gradske uprave Grada Gospića stiglo priopćenje u kojem se ističe kako zbog povećanja broja oboljelih, a s ciljem sprječavanja širenja epidemije COVID-19 i osiguravanja uvjeta za redovito obavljanje poslova u tijelima gradske uprave, Grad Gospić kao preventivnu mjeru do daljnjeg obustavlja izravan rad sa strankama.

Nastavak ispod oglasa

Korespondencija se od sada može ostvariti samo telefonom, elektroničkom poštom ili slanjem dopisa klasičnom poštom u pisanom obliku.
Samo u iznimnim slučajevima, odnosno, ukoliko zahtjev stranke nije moguće riješiti bez njene prisutnosti, službenici Gradske uprave će primiti stranku u posebnoj uredskoj prostoriji za tu namjenu, uz pridržavanje svih nužnih epidemioloških mjere, odnosno obvezno nošenje maski za lice, medicinskih i zaštitnih maski, korištenje dezinfekcijskih sredstava, održavanje međusobne udaljenosti od minimalno dva metra.

L. O.