Ilustracija

U protekla 24 sata (27./28. svibnja 2019. godine) na području Policijske uprave ličko-senjske evidentirana su dva kaznena djela, jedno narušavanje javnog reda i mira, te četiri prometne nesreće.   

Policijski službenici Policijske postaje Senj dovršili su kriminalističko istraživanje nad 21-godišnjakom iz Senja, zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo prijetnje. Sumnjiči se da je nedjelju u poslijepodnevnim satima u Senju prijetio smrću 43-godišnjaku, 36-godišnjakinji te 16-godišnjaku iz Senja.

On je uhićen i doveden u pritvorsku jedinicu Policijske uprave primorsko-goranske, a protiv njega je podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

U razdoblju od 20. do 25. travnja 2019. godine u mjestu Papuča, Grad Gospić,  nepoznati počinitelj otuđio je iz obiteljske kuće vlasništvo 59-godišnjaka iz Zadra kućanska pomagala i veću količinu alata.   

Policija traga za počiniteljem, a kaznena prijava biti će dostavljena nadležnom državnom odvjetništvu.

Narušavanje javnog reda i mira počinjeno je svađom i vikom na području Senja, te će protiv počinitelja biti podnijet optužni prijedlog nadležnom sudu.

Prometne nesreće su s materijalnom štetom, a dogodile su se na području Otočca i Novalje. 

L.O./PULS