Želite li znati više o svojim potrošačkim pravima? Potražite korisne informacije i savjete sljedeći utorak na Pavlinskom trgu u Senju!

Udruga za zaštitu potrošača Pula (Društvo za zaštitu potrošača Istre) poziva vas na javno događanje na temu prava potrošača koje će se održati u utorak, 18. kolovoza od 9h do 15h na Pavlinskom trgu u Senju.

Na ovom događanju potrošači iz Senja će moći dobiti korisne savjete i informacije koje se tiču njihovih potrošačkih prava te razgovarati sa savjetnicima o specifičnim potrošačkim problemima.

Bilo da želite znati koja su vaša prava prilikom promjene telekom operatora ili kako postupiti ako se susretnete s problemom nepoštene trgovačke prakse ovo događanje ne biste trebali propustiti.

Ovo događanje organizirano je u sklopu kampanje Europske komisije o pravima potrošača “Potrošači, upoznajte svoja prava!” s ciljem podizanja svijesti i poticanja građana Republike Hrvatske u pogledu njihovih potrošačkih prava. Za više informacija o kampanji posjetite: http://www.prava-potrosaca.hr.

L.O.