Željko Laškarin Kogo:„ Stjepan Kostelac laže“

Nastavak ispod oglasa

Sukladno zakonu o javnom informiranju obraćam se javnosti radi izjave g.Stjepana Kostelca a vezano za moju jučerašnju izjavu koja je bila vezana za izgradnju moga hotela i podrške kandidatu za gradonačelnika Mariu Barkoviću.

          Nije istina da sam dobio 80.000 kuna od Grada Otočca a niti od gradonačelnika Barkovića koje spominje Stjepan Kostelac, to  čista laž.

          Prilažem Vam dokumenat  iz kojeg je vidljivo da je Stjepan Kostelac inicijator za rušenje hotela zbog male visine koja se trebala vratiti u prvoibitno stanje iz 1968 godine.   

          Prozvao me zbog porijekla imovine, to mogu dukumentirati nadležnim tjelima ove pravne države ali neznam da li porijeklo svoje imovine može dokazati g. Stjepan Kostelac.

          Što se tiče moje građevinske dozvole,njezino ihsodovanje za postojeći objekt trajalo je dvije godine sa rigoroznim uvijetima, odvodnje fekalija u treću sanitarnu zonu sa bio prečistačem. Neznam gdje gospodin Kostelac ima bioprečistač kod svoje Veterinarske stanice za uzgoj svoje peradi, i da li susjedi imaju zatvorene ili otvorene prozore?!

Željko Laškarin Kogo