Naslovnica Gospodarstvo Željko Laškarin Kogo:„ Stjepan Kostelac laže“

Željko Laškarin Kogo:„ Stjepan Kostelac laže“

8

Sukladno zakonu o javnom informiranju obraćam se javnosti radi izjave g.Stjepana Kostelca a vezano za moju jučerašnju izjavu koja je bila vezana za izgradnju moga hotela i podrške kandidatu za gradonačelnika Mariu Barkoviću.

          Nije istina da sam dobio 80.000 kuna od Grada Otočca a niti od gradonačelnika Barkovića koje spominje Stjepan Kostelac, to  čista laž.

          Prilažem Vam dokumenat  iz kojeg je vidljivo da je Stjepan Kostelac inicijator za rušenje hotela zbog male visine koja se trebala vratiti u prvoibitno stanje iz 1968 godine.   

          Prozvao me zbog porijekla imovine, to mogu dukumentirati nadležnim tjelima ove pravne države ali neznam da li porijeklo svoje imovine može dokazati g. Stjepan Kostelac.

          Što se tiče moje građevinske dozvole,njezino ihsodovanje za postojeći objekt trajalo je dvije godine sa rigoroznim uvijetima, odvodnje fekalija u treću sanitarnu zonu sa bio prečistačem. Neznam gdje gospodin Kostelac ima bioprečistač kod svoje Veterinarske stanice za uzgoj svoje peradi, i da li susjedi imaju zatvorene ili otvorene prozore?!

Željko Laškarin Kogo

8 Komentari

  1. Čuj to, sve opće veselje. Kako god, ja jedva čekam da vi otvorite svoj hotel, pa da možemo lijepo doć k vama i uživati uz Gacku. Sretno vama s hotelom, a politika je čudo. To i onako znamo. 🙂

  2. Iz ovog je jedino vidljivo da ste lokacijsku dozvolu dobili 30. svibnja 2005. godine, a inspekcija obavljena u ožujku 2005. godine. Na temelju kojeg dokumenta ste išli u rekonstrukciju prije nego ste dobili lokacijsku dozvolu? Gradonačelnik vas prijavio 2006. godine jer niste vratili zgradu u dimenzije koje su prije bile (razlika u broju katova). Za sebe tvrdite da ste pošten čovjek a rekonstukciju ste počeli prije nego što ste dobili papire, pa kad vam je došla inspekcija krenuli skupljat lokacijsku dozvolu (da nije došla inspekcija radili bi na crnjaka). Pošten čovjek bi prvo izvadio lokacijsku dozvolu i potom išao u gradnju prema projektu koji je sastavni dio te dozvole, a ne graditi po svom vlastitom nahođenju.

  3. gospodin uzgaja kokoše u srcu grada Otočca, fekalije ispusta pitaj boga gdje ali ustvari i stari tok gacke je ispod cca mozda 100m, i niko nesmije pitati nista. Sto te kokošuruine nije odveo u Prozor na selo tamo bi to bilo ok, ali one smrde pa nije lud da mu smrdi ujtro u vlastitom dvoristu, a cijela Fortička i dio Biškupljaka nema veze! Ko new vjeruje nek ode kupit dvije pa ce vidit svojim očima! I nosom također!

  4. To te ja pitam. Što sada? Neke ljude kao da sam vrag povlači za jezik. Nekada se bolje ugristi za njega nego lajati bez veze, a šteta neprocjenjiva. Moj Kogo nije ti ni ovo trebalo.

  5. jedan moj poznanik i priajtlej jako poduzetnik u hrv okvirima kaze da u kampanji donira podjednako glavne favoriote i onda su mu otvorena sva vrata-poučno

  6. Obzirom da sam protiv diskriminacije svake vrste, predlažem da porijeklo imovine dokažu obojica 🙂

Comments are closed.