Željko Popović na stupu srama Porezne uprave!

Uspješni poduzetnik, ugostitelj, političar, policajac i novinar Željko Popović, od milja zvani Željo Blokada, nastavlja svoju misiju blaćenja pojedinaca čiji se politički program ne slaže sa programom svojih mentora. Ova moralna veličina ovih se dana upisala na posebnu listu. Poduzeće u vlasništvu Željka Popovića, Stara Lika j.d.o.o. koja je registrirana za nekoliko desetaka djelatnosti, među njima usluge smještaja, trgovine, medijskog izvještavanja, priređivanje kulturnih priredbi (ne šalimo se 😀 ) našla se na stupu srama Porezne uprave!

Prema posljednjim ažuriranim podacima Porezne uprave, plaće u Hrvatskoj ne isplaćuju ukupno 3423 poslodavca, koji zapošljavaju 10.670 radnika. Podaci se odnose na neisplatitelje plaća za razdoblje obračuna od siječnja do prosinca prošle godine.

Nastavak ispod oglasa

Ti su podaci formirani na temelju dostavljenih obrazaca JOPPD u kojima su poslodavci iskazali neisplatu plaće i naknadnu isplatu zaostale plaće, i to za obračunsko razdoblje od siječnja do prosinca 2016. godine (kriterij tri mjeseca uzastopno i kriterij tri mjeseca u vremenskom razdoblju od šest mjeseci, Ž.Popović ovaj kriterij ispunjava za svih 12. mjeseci u godini), objašnjavaju iz Porezne uprave koja je najnoviji popis objavila na svojim mrežnim stranicama.

Ako niste znali, Željko Popović je u nečemu ipak poseban. On je državni rekorder u broju izgubljenih sudskih parnica, a taj neslavni rekord teško da će mu netko moći preoteti u sljedećih nekoliko godina. Nove tužbe na njegov račun stižu svaki dan. Sutra jedna i od  strane našeg portala.

L.O.