Žestoki fajt u Otočcu, za volanom naveseliji Gospićanin

Ilustracija

Na području Policijske uprave ličko-senjske evidentirano je protekloga vikenda jedno kazneno djelo, sedam prometnih nesreća i dva narušavanja javnog reda i mira.

U razdoblju od 30. listopada do 8. prosinca 2017. godine u Senju, nepoznati lopov provalio je u obiteljsku kuću u vlasništvu 51-godišnjakinje iz Zagreba, iz koje je ukrao sve što mu je došlo pod ruke: televizore, zidne slike, prijenosno računalo…

Dogodile su se prometne nesreće s materijalnom štetom, a dogodile su se na području Korenice (3), Gospića (2), Otočca (1) i Senja (1). Tijekom proteklog vikenda na području Policijske uprave ličko-senjske provedene su preventivno-represivne akcije u prometu usmjerene na održavanje povoljnog stanja sigurnosti u cestovnom prometu, te sankcioniranja prekršaja prekoračenja dopuštene brzine kretanja i upravljanja pod utjecajem alkohola i droga. Za vrijeme preventivno-represivne akcije „Brzina“ koja je provedena u petak od 14.00 do 24.00 sata utvrđeno je 14 prekršaja prekoračenja dopuštene brzine kretanja, te tijekom vikenda još 7 takvih prekršaja i 1 prekršaj upravljanja pod utjecajem alkohola. Najpijaniji je bio Gospićanin (34) sa  izmjerena 2.44 g/kg alkohola u krvi.

Dečki su se potukli  na području Otočca, a svađali i galamili  na području Gospića.

PULS/L. O.