Završila je Zimska boćarska liga koju je organizirala HVIDRA Gospić, uz sponzorstvo Ličko senjske županije i Grada Gospića.

Proteklih mjesec dana mogli smo uživati u vrhunskom nadmetanju punom neizvjesnosti i svih sadržaja što donosi ova igra. Odigrano je sveukupno 51 utakmica, a svi mečevi igrali su se na boćalištu Pizzerije Tomislav u Gospiću.

Još sinoć smo objavili kako su pobjednici lige  BODEŽI GS koji su u finalnoj utakmici bili bolji od inače odlične  KANIŠKE rezultatom 3-1 (17:13,17:7,13:17,17:12) .

Finale su Bodeži Gs odigrali upravo fantastično i u meču koji je trajao tri sata nanesli Kaniškoj prvi poraz na Zimskoj boćarskoj ligi. Podsjetimo da se Kaniška ljetos dokazala kada je u Ljetnoj boćarskoj ligi bila neprikosnovena. Pobjednička ekipa igrala je u  sastavu: A.Šebalj,D.Milinović,M.Mesić i P. Krmpotić.

Utakmicu za treće mjesto odigrali su BOMBIS I GRADINA, kada smo također gledali odličnu utakmicu, a na kraju je pobjedio Bombis rezultatom 2-1 (17:10,13:17,17:11) i tako ponovio uspjeh sa Ljetnog Memorijala. Najbolji igrač Zimske boćarske lige je Darko Milinović iz pobjedničke ekipe Bodeži GS.

Zimska boćarska liga Gospić položila je ispit sa odličnim. I u smislu igre, atmosfere, organizacije… Od svih aktera čuli smo  samo hvalospjeve i nadu da će ovo biti jedna dugoročna tradicija u Gospiću. Boćanje se oduvijek smatralo mediteranskim sportom kojega igraju igrači od 7 do 107 godina. Igra u kojoj su najvažniji aduti koncentracija, mirna ruka i oštro oko osvaja zadnjih godina naklonost sve većeg broja ljudi. Organizatori su se ovom prigodom željeli zahvaliti svima koji su svojim angažmanom pomogli da ovo natjecanje bude uspješno.

-Hvala svima na podršci, hvala svim igračima na fer i korektnoj igri, kao sponzorima te medijskim pokroviteljima  portalima GS PRESS i LIKA ONLINE!

L.O.