Naslovnica Vijesti ZIP-line u Vrhovinama „vraća dugove“

ZIP-line u Vrhovinama „vraća dugove“

7

Početak ovogodišnje sezone žičare ZIP-line nedaleko od Vrhovina zvanično je trebao započeti prošloga vikenda. Kiša i hladno vrijeme omeli su čak i najtvrdokornije „ovisnike o adrenalinu“ da bi se spustili niz 1,7 km dugu žičaru, najdulju u Europi. Sudeći prema riječima načelnika Općine Vrhovine Milorada Delića sezona vožnji počinje, ali…

-Zbog velikog bookinga lani smo ostali „dužni“ dio vožnji. Prije početka one prave sezone najprije ćemo do konca ovoga mjeseca obaviti vožnje  prema onima gdje takav dug postoji. Treba imati u vidu činjenicu da kod nas mjestimice ima još dosta snijega i uvijek je hladnije nego li u ostalim dijelovima Like. Ipak, proljeće se osjeća i konačno ćemo odmoriti od snijega koji nam je ove sezone zadavao velike probleme, kazao nam je načelnik Općine Vrhovine.

Zanimanje za ZIP-line je veliko, daleko veće  nego li se očekivalo. Upiti za spustove su svakodnevni i u Vrhovinama se nadaju da će ova godina klimatski biti bolja da bi se svima zainteresiranima omogućila vožnja.

M.S.

7 Komentari

 1. Nastavak pljačke Pupovćevih “aboliranih” bradonja vođenih Miloradom Delićem, čovjekom koji je preko Dunava prešao u Hrvatsku bježeći pred srpskom policijom zbog nesreće koju je tamo izazvao sa ukradenim vozilom, a u kojoj je jedna osoba stradala. Zločinac pod zaštitom SDP-a koji je ustoličen 2005. za načelnika Vrhovina nakon što su ubili Josipa Čorka, predsjednika HDZ-a za Vrhovine. Mladen Kranjčević je onemogućio istragu, a da se radilo o organiziranom političkom ubojstvu dokazuje deset sati snimljenih izjava koje posjedujem, svih osoba koje su na bilo koji način u noći ubojstva sudjelovali u potrazi za Josipom i u kasnijem očevidu. Projekt ZIP-line je otet čovjeku iz Rudopolja koji sada živi u Sloveniji, a vodi ga Nikola Kmezić koji je novinaru HRT-a koji je istraživao ubojstvo Josipa Čorka zaprijetio da će ga progutati noć. ČEDO-line u od početka do kraja.

 2. Kako vas nije sramota da pišete ovakve tekstve.Poštovani novinaru M.S. prije nego što napišete tekst proverite činjenice o kojima pišete. Meni je uzeta zemlja u Rudopolje uz smešnu naknadu za zip-line pošto je ovo projekat od javnog interesa Vlade RH..Kasnije je opština taj projekat predala na upravljanje udruzi Rudopolje moje iza koje stoji Nikola Kmezić pod jako čudnim okolnostima. Ljudi udjite na stranicu zip line pa sami proverite tko gopodari sa zipom i tko ubire prihode..Sve lepo piše,počevši od adrese u Rudopolju i privatnih mobilnih telefona porodice Kmezic.

 3. Na koji je način dobijena dozvola za rad kada nisu riješeni imovinski odnosi sa svim vlasnicima zemljišta? Zašto sa objektom gospodari udruga građana na ne općina? Cijenjeni novinari ispitajte malo to,a ne da pisete ovakve stvari. Sad sa svim gospodari Nikica Kmezic.Isti onaj Nikica koji je vozio motike u službenom automobilu po njivama dok je bio zamjenik načelnika. Zašto ne istražite zašto je Nikica deportovan iz Njemačke? Što je sa snimcima iz rata ??

 4. Uvaženi g. Rudopoljac. Kada bi novinari pri pisanju tekstova morali istražiti podatke iz katastra i gruntovnice koliko bi potrajalo pisanje takvog teksta???. Možda je sve istina što pišete, ali budući da niste ostavili niti jedan podatak o sebi, na koji način da provjerimo i povjerujemo u vaše navode? Hvala na pažnji!

 5. Uvaženi Autor M.S. vi kao novinar ne trebate ići u katastar i gruntovnicu za ovo. Za provjeru svega su Vam potrebna dva minuta. Udjite na službenu stranicu zip-line i provjerite te podatke..Ili ako Vam to nije dovoljno nazovite broj sa sluzbene stranice zipa..Bilo bi lijepo da to uradite i izvjestite citatelje o Vasmem neovisnom zakljucku nakon svega.

 6. M.S. ja mogu potpisati sve što je Rudopoljac napisao. Posjedujemo sve dokumente o “zulumu” koji ta pupovćeva banda na čelu sa Miloradom Delićem provodi po Vrhovinama pljačkajući bespomoćno domaće stanovništvo. Uskoro će izići istina o tome koju policija i Državno odvjetništvo prikrivaju godinama pa vam predlažemo da nas medijski popratite, a mi ćemo vam dati sve dokumente na uvid.
  Želite li dokaze kako sutkinja Slavica Nikšić otima dvorište obitelji Eror ili petogodišnju borbu obitelji Vukmirović sa tom umjetno i ne zakonito stvorenom općinom.
  Do tada pogledajte ovaj snimak:

  TKO JE PUSTIO SA LANCA KRANJČEVIĆEVE PSE?
  https://sdpinterzlocin.blogspot.hr/2017/05/tko-je-odvezao-kranjceviceve-lovacke-pse.html

 7. Tema je i više nego zanimljiva i zaslužuje više prostora s obzirom da se javnost treba upoznati sa tim što se u Vrhovinama događa i tko i na koji način s njima vlada. S obzirom da je Marin Smolčić kao novinar sigurno najveći profesionalac u Lici, predlažem mu da objektivno, na osnovu izjava Nikole Kmezića i Milorada Delića uz dokumentacije koju mu predočimo, javno objavi sve u što se osobno uvjeri. Primjer je to kako ta pupovćeva ekipa i jednu sjajnu ideju uspijeva srozati na nivo najprimitivnije hajdučije i pljačke.

Comments are closed.