ZIP-line u Vrhovinama „vraća dugove“

Početak ovogodišnje sezone žičare ZIP-line nedaleko od Vrhovina zvanično je trebao započeti prošloga vikenda. Kiša i hladno vrijeme omeli su čak i najtvrdokornije „ovisnike o adrenalinu“ da bi se spustili niz 1,7 km dugu žičaru, najdulju u Europi. Sudeći prema riječima načelnika Općine Vrhovine Milorada Delića sezona vožnji počinje, ali…

-Zbog velikog bookinga lani smo ostali „dužni“ dio vožnji. Prije početka one prave sezone najprije ćemo do konca ovoga mjeseca obaviti vožnje  prema onima gdje takav dug postoji. Treba imati u vidu činjenicu da kod nas mjestimice ima još dosta snijega i uvijek je hladnije nego li u ostalim dijelovima Like. Ipak, proljeće se osjeća i konačno ćemo odmoriti od snijega koji nam je ove sezone zadavao velike probleme, kazao nam je načelnik Općine Vrhovine.

Nastavak ispod oglasa

Zanimanje za ZIP-line je veliko, daleko veće  nego li se očekivalo. Upiti za spustove su svakodnevni i u Vrhovinama se nadaju da će ova godina klimatski biti bolja da bi se svima zainteresiranima omogućila vožnja.

M.S.