Zlatko Fumić(HSS): „Uvijek se može bolje i više!“

0

Tijekom ove predizborne kampanje bilo je malo promoviranja ŽO HSS-a. Možda i zato jer je predsjednik Zlatko Fumić, nekadašnji načelnik Općine Brinje i kandidat stranke za sljedeći mandat, upravo takav čovjek. Stalno među ljudima, bez stereotipne kampanje uobičajene za ovo predizborno vrijeme. Voli reći da kampanju zapravo vode mještani Brinja. Pitali smo što pod time podrazumijeva? 

-Da, i to doslovno mislim jer moji sugrađani dobro znaju što sam ja sve odradio u ove protekle četiri godine i oni su ponosni na moj rad i to govore na sav glas. Oni dobro znaju koliko ja sebe dajem u ovaj posao, što radim za dobrobit naše Općine. 

Oglas

-Koje realizirane ili pokrenute projekte Općine Brinje smatrate krucijalno važnim za život mještana?

-Svaki projekt je izuzetno bitan i onaj od 100.000 kn i onaj od 10. mil. kn jer smo mi Općina s malim izvornim proračunom i javljamo se na sve natječaje. Izdvojit ću samo neke od njih kao što su: Sanacija odlagališta Javorov vrh 7,5 mil. kn, izgradnja reciklažnog dvorišta 4 mil. kn, rekonstrukcija centralnog groblja 4. mil kn, Kulturni centar 2,5 mil. kn, zgrada DVD-a Brinje i novi vozni park 3,5 mil. kn, rekonstrukcija Dječjeg vrtića 2,2 mil. kn te niz drugih projekata.

Kao predsjednik ŽO HSS i kandidat za načelnika Općine Brinje ne dajete olako obećanja svojim biračima.

-Dajem realna obećanja koja sam u mogućnosti ispuniti.

– Ukoliko opet postanete načelnik, koje projekte biste najavili?

-Završetak tržnice, izgradnja objekata za zahvaćanje dodatnih količina vode na izvoru Žižić, rekonstrukcija vodovodne mreže kroz centar Općine te rekonstrukcija vodovodne mreže Maljkovac, realizacija rekonstrukcije stana u Lipicama, izgradnja šumske ceste Lipice-Negore, asfaltiranje ceste Glibodol- L.Jasenica…

-U kojoj mjeri ste zadovoljni s trenutnom predizbornom kampanjom u Ličko-senjskoj županiji?

-Zadovoljan sam, ali kao i u svakoj kampanji i u ovoj ima lažnih i praznih obećanja, ali sam uvjeren kako će birači izabrati dokazani rad i poštenje.

-I na kraju…

Pitaju me da li se može bolje, smatram da se uvijek može više i bolje zato i idem po novi mandat da sve nove ideje koje imam uspješno realiziram i doprinesem razvitku i boljitku naše prekrasne Općine, zaključio je predsjednik ŽO HSS-a Zlatko Fumić.

L.O.