Zrće – 10 000 fanova za Coxov 50ti rođendan

0

Novalja  – Iako su vremenske prilike ukazivale na to kako će kiša omesti planove i prirediti mokri party, iznad Novalje se nebo otvorilo i zvijezde su svojim sjajem obasjale Zrće. Prizor za pamćenje – 10 000 fanova u glas je pozdravilo legendu svjetske klupske scene engleskog DJ-a Carla Coxa. Klub Papaya kao iznenađenje Coxu je poklonio veliku rođendansku tortu čime je započelo sedmodnevno slavlje 50tog rođendana ovog velikana.

Uz gromoglasan pljesak i uzvike svih prisutnih prvi taktovi davali su nasluiti kako će ovo biti veliki spektakl i opravdati epitet Big Beach partja. Satima se plesalo, veselilo i slavilo glazbu. S prvim znacima svitanja party se preselio u klubove na plaži koji su bili ispunjeni do posljednjeg mjesta. Zrće je ponovno pokazalo kako je najbolje mjesto kada su zabava i vrhunska glazbena događanja u pitanju.

Oglas

Cjelodnevni tulum započeo je u ranim popodnevnim satima kada su u klubove počeli pirstizati brojni posjetitelji, a na after bach partiju su se zabavljale i brojne domaće zvijezde uključujući modne znalce Nevena Ciganovića i Marka Grubnića, koji su plesali u društvu djevojke Vedrana Ćorluke – prelijepe Lane Gadže Čermak, sportaši Gordan Giriček i Alexei Puninski divili su se razigranom mnoštvu, a ni Adrijana Dejanović i Franka Batelić nisu htjele propustiti veliki spektakl.

Zahvaljujući vrhunskoj i velikoj produkciji Big Beach plesni podij na samoj plaži izgledao je poput najboljih klubova svijeta. Velika pozornica bila je uronjena u samo Jadransko more, vrhunski zvuk i animacije laserima odveli su nas u neki drugi svijet dobrih vibracija i jake pozitivne energije. Organizatori i za slijedeću godinu najavljuju ponovno druženje na istom mjestu, uz novu svjetsku glazbenu atrakciju.

LO/Foto:Goran Perešin