Zrće je spremno za Big Beach

Pripreme za najveći glazbeni spektakl na otvorenom BIG BEACH, koji će se održati u subotu 21. srpnja pri samom su kraju, a najpoznatija plaža na Jadranu Zrće spremna je za doček tisuće ljubitelja klupske glazbe koji s nestrpljenjem očekuju nastup DJ legende CARLA COXA, Jona Rundella i drugih, uz podršku glavnog sponzora Heineken. Produkcija za BIG BEACH, koji će se održati na samoj plaži Zrće tik do Jadranskog mora, stiže u čak osam velikih kamiona, deseci ljudi rade na uređenju centralne pozornice, a na samom se događaju očekuje i do 15 000 posjetitelja, koji će se u Absolut svijetu osvježiti sa Greyhound koktelom. Big Beach uz veliku podršku lokalne samouprave i grada Novalje radi na promociji destinacije kao jedne od najpoželjnijh u svijetu kada su zabava i vrhunska glazbena događanja u pitanju.

Ljubimac hrvatske publike Carl Cox stiže u subotu privatnim mlažnjakom, a do Novalje će biti prevezen u posebnoj limuzini. O otoku Pagu čuo je samo pohvale, a posebno se raduje probati domaće paške specijalitete kao što su paški sir, maslinovo ulje, janjetinu i ribu : ”Sretan sam što ću konačno upoznati najluđu plažu u Hrvatskoj i spremam Vam set za pamćenje. Čuo sam sve najbolje o ovom jedinstvenom spektaklu od mog dobrog prijatelja Fatboy Slima koji još prepričava prošlogodišnji nastup na Big Beachu. Nadam se da će moj nastup poslati još jednu prekrasnu sliku u svijet i upoznati ljubitelje dance glazbe s ovom nevjerovatnom party destinacijom.” – izjavio je Cox uoči dolaska na Pag.

Nastavak ispod oglasa

Promotivne ulaznice po 149 kuna mogu se osigurati do petka u sustavu Eventima (www.eventim.hr) ili na sam dan spektakla na ulazu na BIG BEACH po cijeni od 199 kuna.

Carl Cox briljira kao producent, umjetnik, remikser, radijski DJ, biznismen, ambasador plesne glazbe te je prema mnogim glazbenim anketama ON je najutjecajniji DJ na planeti. Uspon mu počinje 1996. godine lansiranjem vlastite ‘Worldwide Ultimatum’ etikete a iste godine dodijeljena mu je  internacionalna nagrada za najboljeg DJ-a godine. Pojavljuje se na naslovnicama najčitanijih engleskih glazbenih časopisa uključujući ‘Mixmag’, ‘DJ Magazine’ i ‘Wax’, a tresao je plesne podije širom svijeta održavajući stalne turneje, svirajući po cijeloj Britaniji i Europi, nedavno je očarao publiku i u Izraelu, Južnoafričkoj Republici, Japanu i Australiji.

Jon Rundell je talentirani producent i DJ iz Londona poznat po odličnim setovima zadnjih 15 godina. Njegova karijera kreće uzlaznom putanjom 2008. nakon podrške i suradnje s Carl Coxom koji se oduvijek divio njegovim producenstkim ali i DJ sposobnostima. Izdavao je za Intec, Spinnin, Umek’s 1605 Label i mnoge druge, a ove godine osniva vlastiti label Etch Recordins. Surađivao je s brojnim poznatim imenima poput Moby-ja, Carl Coxa, Paul Van Dykea, Fergie…a nastupao je diljem svijeta na brojnim festivalima te klubovima poput Spacea i Privilega na Ibizi, klubu Matter u Londonu, klubu Koko, te na Sonar Festivalu, Tommorowlandu, Ultra Music festivalu…

BIG BEACH PROGRAM:

21.00  – 05.00  / CARL COX  / PAPAYA RESIDENT DJ / JON RUNDELL / PERO FULLHOUSE

AFTER PARTY: PAPAYA & AQUARIUS, KALYPSO I EUPHORIA

LO