Na upit kako komentira najavu Šutića jučer u Otočcu da će županijski proračun pasti, o čemu je pisao jedan portal prenoseći njegove riječi sa Upravnog vijeća Doma zdravlja Otočac, „idite slobodno na skijanje proračun će pasti“, dr.Milinović nam je rekao:

Šutića ne bih komentirao. Bogu hvala, on je sada uteg oko vrata Kustiću, meni više ne

-Šutić, hvala Bogu, više nije moj problem, on je sada kamen oko vrata Kustiću i to svi znaju, a za tu izjavu treba pitati Kustića. Nisam čuo od Kustića da će ići na rušenje Proračuna. Dakle i na ovaj način Šutić pokušava srušiti diginitet Marijana Kustića.   

Relevantne političke opcije i osobe razumiju ovaj Proračun

-Što se tiče Proračuna mirno čekam ponedjeljak. Predložit ću ne dobar, nego odličan proračun, a ako ga netko želi rušiti neka izvoli. Prvi puta u povijesti imamo suficit te smo vratili kompletan dug koji je opterećivao Županiju, a to relevantne političke opcije i pojedinci u županiji razumiju. Ja neću, a ako netko hoće izazvat izbore mora preuzeti odgovornost za 115 milijuna projekata te zaustavljanje financiranja udruga i institucija. Još jednom napominjem na: izbore sam spreman, čekam ponedjeljak.

L.O.