Župan Milinović i gradonačelnik Rukavina na otvaranju radova na parkiralištu Doma zdravlja Senj

Ličko-senjski župan dr. Darko Milinović i gradonačelnik Grada Senja Sanjin Rukavina prisustovali su danas otvaranju radova na parkiralištu Doma zdravlja Senj.

Riječ je o projektu vrijednom 424.516,17 kn, a obuhvaća rekonstrukciju postojećeg parkirališta na način da se prošire postojeće parkirne površine za dodatna 22 mjesta.

Nastavak ispod oglasa

Prijavitelj i nositelj ovoga projekta je Ličko-senjska županija, a financira se sredstvima Ministarstva regionalnog razvoja i EU fondova u iznosu od 200 tisuća i Grada Senja u iznosu od 224.518,17 kuna.

Gradonačelnik Senja Sanjin Rukavina zahvalio se županu Milinoviću, svim djelatnicima Doma zdravlja Senj kao i ekipama hitne medicinske pomoći. Rukavina je istaknuo kako je ovo važan i hvalevrijedan projekt za grad Senj, te je najavio da će Grad ostati partner Ličko-senjskoj županiji.

Župan Milinović ocijenio je suradnju Ličko-senjske županije i Grada Senja vrlo dobrom. Naglasio je da će Županija i ove godine kroz decentralizirana sredstva u ovo područje uložiti 21 milijuna kuna. Milinović je najavio da će Senj u dogledno vrijeme dobiti novi mamograf.

Izvođač radova u Senju je županijska firma Lika ceste, a nadzor obavlja Consilium d.o.o.

L.O.