Župan Milinović: “Investitorima sam dostupan 24 sata na dan”!

0
Detalj sa posjete Gorana Štroka

Nakon što je ujutro održao radni sastanak sa predstavnicima Ministarstva poljoprivrede i lovačkih društava, župan ličko-senjski Darko Milinović sastao se i sa vlasnikom pogona “Eko-Velebit”  Ivanom Ivančićem. Milinović je prilikom izjava za medije sa Ivančićem od novinara tražio da se problematizira pitanje kada će se s mrtve točke pokrenuti pogon za zbrinjavanje otpada i mini-rafinerija „Eko-Velebit“ u Štikadi?

Poznati hoteljer Goran Štrok Milinoviću predstavio projekt luksuznog turističkog naselja vrijednog 10 milijuna eura

Oglas

Župan Darko Milinović nakon izjava za medije oko postrojenja “Eko-Velebit” u svome je uredu ugostio poznatog poduzetnika Gorana Štroka. Kako doznajemo, Štrok je Milinoviću predstavio investiciju vrijednu 10 milijuna eura. Riječ je o luksuznom turističkom naselju na području općine Lovinac. Realizacijom tog projekta zaposlilo bi se 50 novih radnika.

Projekt “Stara Cesarica” sa kapacitetom smještaja 1300 ljudi u hotelima i bungalovima

Ured župana ličko-senjskog danas je posjetio i Jurica Hajdarović, varaždinski poduzetnik zainteresiran za izgradnju hotela i bungalova na području Cesarice. Hajdarović je Milinoviću predstavio detalje projekta “Stara Cesarica” koji bi ponudio smještaj za 1300 ljudi, vrijedan 95 milijuna eura. Projekt je trenutno u fazi čekanja investitora, a kao potencijalni navode se američka grupacija Starwood i francuska Ibis. U razgovoru za Lika online župan Milinović je kazao kako je investitorima na raspolaganju 24 sata na dan, ali da je vrlo obazriv prema ovom projektu jer je u fazi potražnje za investitorima, a krajnji rok za to je 1. srpnja.

L.O.