Župan Milinović održao obećanje lovcima

Iako je prilikom potpisivanja Ugovora sa lovcima župan Milinović obećao da će sredstva potpore po potpisanim Ugovorima za unapređenje lovstva biti isplaćeni do 31.12.2018.godine, svi Ugovori  u vrijednosti od  570 000 kn  isplaćeni su jučer čime se zapravo pokazuje financijska stabilnost Županije. Da napomenemo zbog financijskih dubioza Ličko-senjske županije  do sada su lovci imali određenih poteškoća prilikom obavljanja rutinskih djelatnosti po programima. Ove godine su plaćeni svi zaostaci  za lovstvo te sa ovih 570 000 ukupno je isplaćeno 1 310 000 kn.

Plaćene i sve obveze za projekt cikloturizma

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pokazatelj financijske stabilnosti Ličko-senjske županije je  i  podmirivanje cjelokupne preuzete financijske obveze za projekte „Razvoja cikloturizma u Ličko-senjskoj županiji„ čime je osigurana provedba projekata ukupne vrijednosti od 631.500,00 kn.

Time su stvorenu preduvjeti za nastavak  projekta cikloturizma i u 2019.godini i osigurani uvjeti za daljnji razvoj turizma i produženje turističke sezone na području Ličko-senjske županije.

             KABINET ŽUPANA