U Kabinetu župana Ličko-senjske županije župan Darko Milinović održao je danas radni sastanak na temu povećanja sigurnosti kretanja zbog moguće minske opasnosti na području Ličko-senjske županije.

Radnom sastanku nazočila je predsjednica Udruge Hrvatska pomaže  Đurđa Adlešić, voditelj odsjeka za edukaciju Hrvatskog centra za razminiranje i član Udruge  Mladen Crnković, Josip Dujmović, voditelj službe policije u PU Ličko-senjskoj , direktor Turističke zajednice Ličko-senjske županije Ivan Radošević i pročelnica Upravnog odjela za gospodarstvo Ana Rukavina-Stilinović.

Dogovoreno je da će Ličko-senjska županija u suradnji s Turističkom zajednicom Ličko-senjske županije i Udrugom Hrvatska pomaže početkom prosinca 2018. godine organizirati edukativnu radionicu na kojoj će se turističke djelatnike, lovce, vatrogasce i predstavnike osnovnih škola educirati na temu  sigurnog kretanja zbog moguće minske opasnosti.

Ovaj projekt financira Hrvatska turistička zajednica, a provodi se u suradnji s Ministarstvom unutarnjih poslova, Udrugom Hrvatska pomaže i Hrvatskim centrom za razminiranje.

KABINET ŽUPANA