Naslovnica Udbina Župan Milinović posjetio hrvatskog branitelja Tomu Brezića

Župan Milinović posjetio hrvatskog branitelja Tomu Brezića

2

Župan ličko-senjski dr. Darko Milinović posjetio je danas hrvatskog branitelja Tomu Brezića u Breštanima koji je oko 900 dana proveo u bojnom sektoru u obrani Republike Hrvatske za vrijeme Domovinskog rata, a koji se nalazi u teškoj životnoj situaciji.
Stožer Ličko-senjske županije za obranu digniteta Domovinskog rata i Udruga ratnih veterana 9.GBR „ Vukovi „ su putem Ministarstva hrvatskih branitelja osigurali smještaj, odnosno stambeni kontejner za Tomu koji je potrebno opremiti.

Uz župana Milinovića branitelja posjetili i načelnik Općine Udbina Josip Seuček i bivši načelnik Ivan Pešut

Na inicijativu Stožera i Udruge uključila se i Ličko-senjska županija te su župana Milinovića u pratnji Josipa Seučeka, načelnika Općine Udbina i Ivana Pešuta, bivšeg načelnika, uz Tomu Brezića dočekali Antonijo Šebalj, predsjednik Stožera Ličko-senjske županije za obranu digniteta Domovinskog rata i članovi Udruge ratnih veterana 9.GBR „ Vukovi „ koji su dostavili zajedničku donaciju namještaja i kućanskih potrepština.
Svim prisutnima Tomo Brezić se zahvalio na pruženoj donaciji i brizi za hrvatske branitelje.

L.O./LSŽ

 

SHARE

2 Komentari

  1. Goson Milinovicu svaka cast daste posjetili Tomu. Svi ljudi svjeta trebaju vidjeti sto se dogadja sa nasm braniteljima. Ja vidim da toma treba malu kolibicu koja nece kisnuti i biti topla za covjeka koji je bijo u borbi za slobodu naseg naroda. Ima stotine nasih mladica koji mogu pomoci covjeku da makar ima gdje zivjeti u toploj bajti. Svasta svasta toliko mije zao da ti nasi borci moraju patiti u njihovom zivotu sve zbog lude politike. Osta vi nam addresu od Tome tako da mozemo covjeku poslati koliko mozemo. Toma ako ovo citas najveca hvala za tvoj truid stosi dao. Ja se nebojim Za Dom Spremni. Bog ljudino. Milinovicu Hvala najveca.

  2. Stvarno jadno kako se zivi ,Hvala Dr. Milinovicu za sav njegov rad i trud ,on razumije i vidi sve. .Lijepi pozdrav u nadi da ce Nasa Lika stvarno biti Nasa Dika zahvaljujuci vrijednom i plemenitom Zupanu Dr. Milinovicu.

Comments are closed.