Župan Milinović potpisao Ugovore o dodjeli financijskih sredstava udrugama proizašlim iz Domovinskog rata

Ličko-senjski župan dr. Darko Milinović potpisao je danas  Ugovore o dodjeli financijskih sredstava udrugama proizašlim iz Domovinskog rata. Župan se zahvalio predstavnicima udruga i naglasio kako će Županija nastaviti skribiti o njihovim aktivnostima i radu.

-Ovo mi je jedan od ugodnijih sastanaka. Neke izdatke u Proračunu smo rezali, a što se tiče Udruga proizašlih iz Domovinskog rata to smo povećali. To je moj skromni doprinos kao župan. Ako bude nekakvih posebnih problema ili izdataka ja sam tu i napravit ću što mogu sa svoje pozicije. Pozivam vas da mi pomognete da ova županija stasa, ne samo po pitanju udruga iz Domovinskog rata, nego da svatko pomogne sa svoje razine, mikrolokacije, grada ili općine da ova županija uistinu zaživi punim plućima. Imamo mnogo komparativnih prednosti u odnosu na druge, kazao je župan Milinović.

Nastavak ispod oglasa

Sastanku je nazočio i bivši župan Milan Kolić, a u ime Udruga proizašlih iz Domovinskog rata županu se zahvalila Kata Brkljačić, predsjednica Udruge udovica Ličko-senjske županije i Antonijo Šebalj, predsjednik Stožera Ličko-senjske županije za obranu digniteta Domovinskog rata. Ugovori iz programa javnih potreba potpisani su sa ukupno sedam Udruga.

L.O.