Župan Milinović primio članove Powerlifting kluba „Rux“

1

Povodom brojnih sportskih uspjeha Powerlifting kluba „Rux“ iz Gospića danas je župan dr. Darko Milinović primio predsjednika kluba Marija Rukavinu-Rixa i članove Adriana Alića i Hrvoja Rogića. Kako je župan istaknuo u uvodu članovi ovoga kluba se sa svih natjecanja vraćaju s novim rekordima i sportskim odličjima.

-Još jednom čestitam ovim sportašima i svim članovima „Rux“-a na brojnim uspjesima. Nedavno su se vratili s međunarodnog natjecanja u Sloveniji gdje Marijo osvojio još jedno prvo mjesto, uz još jedan rekord. Ponosan sam na sve ove dečke jer pronose ime Gospića i Ličko-senjske županije. Koliko truda samo treba da bi se došlo do razine postavljanja novih rekorda u bench-pressu?!? Predsjedniku kluba Ruxu i svim članovima kluba želim naglasiti kako će Ličko-senjska županija uvijek stajati iza njih, naglasio je žuoan dr. Darko Milinović. Predsjednik kluba Marijo Rukavina „Rux“ zahvalio se na prijemu i čestitkama te je u kraćim crtama prezentirao neke od uspjeha koji su zadivili mnoge sportske znalce i  cijele Europe.

Oglas

-U Sloveniji su se na poziv Ruske federacije našli najjači ljudi iz ovog dijela Europe. Nastupio sam u kategoriji do 100 kg. Podigao sam 215 kg i postavio novi rekord Balkana. Prije dva mjeseca sam u Podgorici podigao 220 kg. Tako držim tri rekorda u benc-pressu. Rekorderi su i naš Hrvoje i Adriano, dečki pred kojima je svjetla sportska  budućnost.

Župan Milinović je na ovo dodao kako je Lika nekada imala Marijana Matijevića, najjačeg čovjeka na svijetu, dok članovi kluba „Rux“ kroče tim stazama promičući ime Hrvatske, Like i Gospića.

L.O./M.S.