Župan Milinović primio rukometne viceprvake

Ličko-senjski župan Darko Milinović primio je danas predstavnike Rukometnog kluba „Gospić“ i članove ekipe koji su u Karlovcu na 18. Otvorenom prvenstvu Hrvatske u mini i supermini rukometu za dječake 2008. godišta osvojili titulu viceprvaka.

Župan Milinović rukometašima: “Vi ste ponos Gospića”

Nastavak ispod oglasa

Uz medaljom okićene rukometaše na prijemu su bili i predsjednik RK Gospić Ivan Biljan i trener Vanja Antić, te  zamjenica župana Renata Hodak i pročelnica Ureda za društvene djelatnosti Dubravka Rukavina. Župan Milinović je viceprvake Hrvatske nagradio sa 5.000 kuna.

Ispred Rukometnog kluba predsjednik Biljan seuvodno zahvalio županu Milinoviću na pozivu i prijemu rukometnih viceprvaka hrvatske, istaknuo je kako je RK Gospić u posljednjih 5 godina postao jedna velika rukometna obitelj koja okuplja preko 250 članova posebice veliki broj onih najmanjih na koje je poseban naglasak i stavljen u radu kluba. Klub osim na području Grada Gospića djeluje i na području Općine Perušić, a uskoro u suradnji sa Općinom Udbina kreće škola rukometa i na području Udbine.

Tajnik kluba Vanja Antić istaknuo kako je ovaj veliki uspjeh malih rukometaša, kojega još nismo ni sami svjesni, a koji su izborili 2 mjesto među 60 najboljih ekipa u hrvatskoj rezultatdugodisnjeg rada koji sada rezultira brojnim medaljama i uspjesima po brojnim turnirima.Ovim uspjehom pokazalo se da Rukometni klub Gospić ima jednu od najboljih rukometnih škola u hrvatskoj.

Župan Milinović čestitao je na ovome velikom uspjehu malim rukometašima s porukom kako su ponos svoga Grada i svoje županije i da su neki među njima možda budući reprezentativci poput Horvata, Strleka, Vorija i dr. koji će promicati i nasu državu po svijetu. Rukometni viceprvaci županu Milinoviću su na prijemu darovali medalju sa turnira i majicu, a sa njegove strane uručen im je ček u iznosu od 5 tisuća kuna i daljnja potpora u radu Kluba. Na kraju je uslijedilo i zajedničko slikanje sa malim rukometnim viceprvacima hrvatske.

L.O.