Župan Milinović sa ministrima Butkovićem, Capellijem i Medvedom razgovarao o daljnim ulaganjima i projektima u Ličko-senjskoj županiji

Na jučerašnjoj sjednici Vlade RH u Varaždinu župan Darko Milinović razgovarao je sa ministrom mora, prometa i infrastrukture i svojim velikim prijateljem Olegom Butkovićem o projektima i ulaganjima u Ličko-senjsku županiju. Butković je posebno istaknuo problematiku financiranja Županijske uprave za ceste Ličko-senjske županije. Razgovori o novim projektima potvrda su dobre suradnje koju  Ličko-senjska županijom na čelu s županom Milinovićem ima sa  Ministarstvom prometa i ministrom Butkovićem.

Milinović je razgovarao i sa ministrom hrvatskih branitelja  Tomislavom Medvedom o projektima iz resornog ministarstva na području županije i o pitanjima branitelja pri čemu je ministar Medved iskazao posebno razumijevanje i interes za uspješnu provedbu istih. Među ministrima s kojima je župan obavio razgovore je i  ministar turizma Gari Cappelli s kojim je dogovorio skori posjet Ličko-senjskoj županiji.

Nastavak ispod oglasa

V.I.