Županija odličnih nogometaša

   GOSPIĆ – Briljantne pobjede na europskim i državnim nogometnim natjecanjima razlog u posjeta mladih nogometaša Ličko-senjskoj županiji. Primili su ih i uputili im čestitke župan Milan Kolić i njegova zamjenica Ivana Tomaš. Podsjećamo da su na EU-kampu „Kommt Mit International“ održanom u Barceloni mlađi pioniri NK „Dalmatinac“ iz Crnog  osvojili prvo mjesto među 160 europskih klubova. U prvoj momčadi šampiona igrali su i dječaci iz Gospića, a upravo je od njih petorice Igor Nikšić u finalnoj utakmici s Nijemcima dao  5 golova! Na nedavno okončanom državnom prvenstvu za učenike osnovnih škola Gospićani su opet bili najbolji i osvojili su prvo mjesto. Goste je najprije pozdravila zamjenica župana Ivana Tomaš.

-Ugodno je danas biti u društvu mladih sportaša koji su u ranoj dobi počeli nizati odlične sportske rezultate. Odakle ste se god vraćali s peharima, s vama su stizale vijesti o vašem fair-playu, o  ustrajnosti, kvalitetama i sportskom ponašanju. Iskreno se radujem vašim uspjesima i sasvim sigurno ćete nas i dalje razveseljavati i častiti ovakvim sjajnim rezultatima, kazala je zamjenica župana. Svoju radost nije krio niti župan Milan Kolić.

Nastavak ispod oglasa

-Za nas starije izuzetna je čast biti s vama. Gdje ste se god pojavljivali igrali ste odlično i nama starijima ste slali poruke da se trud, upornost i ljubav prema sportu uvijek na koncu i nagrade. Osim što Ličko-senjska županija stoji iz vas u moralnom smislu, isto tako nastojimo financijski pomoći rad klubova, a posebna nam je radost kada se pokaže da je vjera u vaš rad i talent bila opravdana, rekao je župan Milan Kolić koji je potom mladim nogometašima uručio skromne poklone i priznanja za postignute uspjehe.

M. S.